Здравейте! Накратко да ви кажа за моя случай. Купих си Alfa преди 2 години, без да знам с какво се захващам
. Естествено веднага се зарибих и сега не я давам за нищо, въпреки че си съсипах нервната система с тая кола
. Както и да е, наскоро започна да ми прави много странни проблеми - чистачките ми непрекъснато работят, когато е на контакт, клаксона се издува сам , дори и в колата да няма никой, алармата и тя. Извадих бушоните, свалих клемата на акумулатора и я закарах на жичкаджия. Човека обаче ми каза, че само сложил бушоните и всичко било нормално и да я закарам когато ми направи проблем. Наскоро обаче и касетофона започна да се бъзика. Общо взето ми се струва, че когато вали най-често става така. Възможно ли е да е проблем с компютъра, или някъде омасява, дава слаба маса или и аз не знам. Тук трябва да кажа че още когато я купих имах проблем с една кутия,която и аз не знам точно за какво служи. Намира се на плюсовия кабел на акумулатора черна е с червена капачка. Една сутрин се оказа, че е изгоряла или по-скоро не дава добра маса и "майстора" просто я изкуба и върза кабела директно. Досега си е така. Не знам за какво служи, но може ли проблема да идва именно от там?

Comment